MAJ 2024

Spela Triangle Mahjong: En unik triangulär twist på Mahjong Patiens

Triangel Mahjong: En unik triangulär twist på Mahjong Solitaire

Introduktion till Triangel Mahjong

Skriven av: Robert Moore | Senast uppdaterad: 17 Juni 2023 | Granskad av: Elizabeth Miller

PÅLITLIG EXPERT PÅLITLIG EXPERT
Med 30 års erfarenhet är Robert Moore en framstående auktoritet inom Patiens och Mahjong, efter att ha djupdykt i reglerna och avancerade strategier för dessa klassiska spel. Om Robert Moore

På Solitairea brinner vi för att förse våra läsare med det bästa inom Mahjong Online och patiensspel. Bland vårt stora urval av spel finns en unik version som sticker ut från resten - Triangle Mahjong. I den här artikeln guidar vi dig genom grunderna i detta spännande pusselspel och ger dig värdefulla tips som hjälper dig att bli en triumferande Triangle Mahjong-spelare.

Triangle Mahjong ger det klassiska spelet mahjong patiens en ny twist. Denna speciella variant använder en triangulär layout, vilket ökar spelets komplexitet. De matchande brickorna är arrangerade i en fängslande pyramidform, som erbjuder en stimulerande utmaning för nybörjare och erfarna mahjong-spelare. Vi vet att våra spelare måste kunna njuta av olika spelupplevelser, och det är precis vad Triangle Mahjong är här för att leverera.

De grundläggande principerna

Viktiga regler för Triangel Mahjong

Mahjong Triangle en översikt över brickorna i spelet, ses nedan, det finns flera vackra orientaliska brickor i denna intressanta variant.

Mahjong Triangle en översikt över brickorna i spelet

Mahjong Triangle en översikt över brickorna i spelet

Som i de flesta mahjongspel är det primära målet i Triangle Mahjong att matcha brickor tills hela layouten är rensad. Särskilda regler gäller dock för denna version:

 1. Du kan bara ta bort matchande brickor från triangelns spets och de två bashörnen.
 2. När spelet fortskrider kommer du att avslöja dolda brickor, vilket ger fler matchningsmöjligheter.
 3. En bricka kan bara tas bort om det inte finns några brickor ovanpå den och inga blockerande brickor på någon av sidorna.

Den triangulära layouten: En ny utmaning

Mahjong Triangle - Den triangulära layouten

Mahjong Triangle - Den triangulära layouten

Den triangulära layouten börjar skilja sig avsevärt från standard mahjong patiens. Den unika pyramidformen ger ett estetiskt tilltal och utgör en mer formidabel utmaning. Spelarna måste vara mer strategiska i sitt tillvägagångssätt, eftersom matchande brickor och avslöjande av dolda brickor blir allt viktigare för att komma vidare i spelet.

Strategier för att vinna i Mahjong Triangle

 • Leta efter dolda par: Leta efter dolda par i den triangulära layouten. Om du upptäcker dessa får du fler matchningsmöjligheter när spelet fortskrider.
 • Närma dig öppna brickor först: Prioritera att rensa lösa brickor, eftersom det skapar bättre chanser att hitta nya matchningar genom att avslöja dolda brickor.
 • Planera dina drag: Att utveckla en tydlig strategi och tänka flera steg framåt kommer att öka dina odds för att slutföra spelet. Tänk på vilka brickor du matchar - en väl genomförd plan kan vara avgörande för ditt spel.

Olika versioner av Triangle Mahjong

Med många Triangle Mahjong-alternativ tillgängliga har spelare många möjligheter att uppleva spelets unika komplexitet. Du kan spela olika versioner av spelet på en mängd olika plattformar, som beskrivs nedan:

 • Plattformar för Triangle Mahjong online: Vår webbplats, Solitairea erbjuder en fantastisk Triangle Mahjong-upplevelse tillsammans med flera andra intressanta mahjong- och patiensspel.
 • Mobilappar och programvara: Många mobilappar och datorprogram vänder sig till Triangle Mahjong-entusiaster. Hitta det alternativ som fungerar bäst för dig och förbättra din spelupplevelse när du är på språng.

Att anta utmaningen med triangeln

Solitaireaär vi stolta över att kunna erbjuda ett omfattande urval av högkvalitativa spel. Triangle Mahjong erbjuder en distinkt kombination av det älskade mahjong patiensspelet med en fräsch och stimulerande twist. Den triangulära layouten och de unika matchningsreglerna gör det till det perfekta valet för spelare som söker en utmanande och trevlig upplevelse. Ge det ett försök idag och njut av skönheten i Triangle Mahjong!

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor om Triangle Mahjong

Vad skiljer Triangle Mahjong från traditionella mahjongspel?

Den främsta utmärkande faktorn för Triangle Mahjong är dess unika triangulära layout, som är i form av en pyramid. Detta innovativa arrangemang ger inte bara ett estetiskt tilltal utan introducerar också nya utmaningar och regler som är specifika för Triangle Mahjong, till exempel att man endast får ta bort brickor från triangelns spets och de två bashörnen.

Hur kan jag förbättra mitt Triangle Mahjong-spel och öka mina chanser att vinna?

För att bli bäst i Triangle Mahjong kan du använda dig av följande strategier:

 • Leta efter dolda par i den triangulära layouten
 • Prioritera att rensa öppna brickor för att avslöja dolda brickor och skapa bättre matchningsmöjligheter
 • Planera dina drag i förväg och utveckla en tydlig strategi för att säkerställa ett framgångsrikt spel

Finns det några särskilda regler för Triangle Mahjong som jag måste tänka på när jag spelar?

Ja, det finns vissa regler som är unika för Triangel Mahjong. Dessa inkluderar:

 • Matchande brickor kan bara tas bort från triangelns spets och de två bashörnen
 • Brickor kan bara tas bort om det inte finns några brickor ovanpå dem och inga blockerande brickor på någon av sidorna
 • När spelet fortskrider kommer du att avslöja dolda brickor som ger fler matchningsmöjligheter

Behöver jag speciell programvara eller en specifik plattform för att spela Triangle Mahjong?

Nej, du kan njuta av Triangle Mahjong på olika plattformar utan några specifika krav. Du kan spela online på webbplatser som Solitairea som erbjuder en fantastisk Triangle Mahjong-upplevelse. Alternativt kan du också hitta Triangle Mahjong mobilappar och datorprogram som passar dina preferenser.

Är Triangle Mahjong lämpligt för både nybörjare och erfarna spelare?

Absolut! Triangle Mahjong vänder sig till spelare på alla nivåer. Spelet erbjuder en utmanande men ändå trevlig upplevelse för nybörjare som vill bekanta sig med mahjong-spel, liksom för erfarna mahjong-spelare som söker nya variationer och utmaningar. Ge det ett försök och upptäck Triangle Mahjongs fängslande värld!