JULI 2024

Spela Klondike 3 och erövra avkopplande zen

Spela Klondike Turn 3 Solitaire och maximera svårighetsgraden och underhållningen.

Spela Klondike Turn 3 patiens

Skriven av: Elizabeth Miller | Senast uppdaterad: 18 Juni 2023 | Granskad av: Robert Moore

PÅLITLIG EXPERT PÅLITLIG EXPERT
Elisabeths skicklighet i Patiens, som utvecklats genom tre decennier av spel och noggrann studie, har positionerat henne som en innovativ och högt respekterad expert, betrodd av entusiaster och nybörjare. Om Elizabeth Miller

Klondike Turn 3 är en avancerad version av onlinespelet Klondike Solitaire som balanserar mellan att vara utmanande och roligt. I denna version kommer du att dra 3 kort från lagret åt gången, medan du bara kan dra 1 kort i Klondike Turn 1.

Spela Klondike Turn 3 här på Solitairea.com och njut av följande fördelar:

  • Njut av oändligt spelande
  • Ångra dina drag så många gånger du vill
  • Aktivera tidsregistrering
  • Håll enkelt koll på hurmånga drag du har gjort

Så, vad skiljer Turn 3 från Turn 1 Solitaire

I patiens behöver man inte ändra så mycket för att skapa ett nytt spel. Klondike Tur 3 är mycket likt Klondike Tur 1. I tur 1 drar du ett kort från förrådet och försöker placera det i tableau-högen. Som namnet antyder kommer du att dra tre kort från lagret åt gången i Klondike Turn 3 Solitaire.

Allt annat är likadant, så de som har spelat Turn 1 kan enkelt spela den här varianten.

Uppsättning av online-spelet Solitaire Turn 3

Uppsättning av online-spelet Solitaire Turn 3

Turn Three Klondike patiens svårighetsgrad

Eftersom du drar tre kort åt gången kommer det att vara svårare att skapa sekvenser jämfört med Klondike Turn One Solitaire. Om du behöver det tredje kortet i tur 3 måste du hitta ett sätt att placera de två korten före det i tablåhögarna. Du kan dock enkelt använda ett enda kort när det gäller tur 1.

Fördelen är att det är mycket mer tillfredsställande att vinna ett spel med tur 3 på grund av den extra svårigheten. Vi rekommenderar dock att du behärskar tur 1 innan du går vidare till den här versionen av patiensspelet.

Hur man spelar Turn 3 Klondike Solitaire

Hur man spelar Turn 3 Klondike Solitaire

Hur man spelar Turn 3 Klondike Solitaire

Nu kommer vi att förklara hur du kan bli ett proffs på att spela avancerad Klondike Solitaire i den utmanande Turn 3-versionen.

Den vanliga Solitaire-layouten som du kanske är bekant med kommer att presenteras för dig när du börjar spela på Solitairea.com. Allt du behöver göra är att spela och njuta av spelet.

Klondike patiens tur tre regler

Ett proffs måste känna till alla regler för att spela ett spel. Så vi kommer nu att förstå reglerna för att spela Klondike Solitaire Turn Three-spelet:

  • Detta spel börjar med 7 högar i tablån. Från vänster kommer den första högen att ha 1 kort, och antalet kort ökar med 1 när vi rör oss mot höger. Så den andra högen kommer att ha 2 kort, den tredje kommer att ha 3, och så vidare.
  • 28 kort kommer att finnas i tablåkolumnerna, medan resten (24 kort) kommer att placeras i lagret.
  • I tablån kommer det översta kortet att vara det enda kortet som hålls med framsidan uppåt, medan de återstående korten kommer att hållas med framsidan nedåt.
  • Du kan placera ett kort i tablån över ett kort om det har samma färg och är det näst lägsta kortet.
  • När spelet fortsätter kommer du att försöka flytta kort från tablån och stocken till grundhögarna. Kort som hör till samma färg kan placeras i grundstapeln i stigande ordning från ess till kung.

Tableau och fyra fundament - bara det översta kortet

Hitta dolda kort och lär dig hur du går vidare i Turn 3 Klondike Solitaire

Hitta dolda kort och lär dig hur du går vidare i Turn 3 Klondike Solitaire

Det enda kort som kan placeras i tablån eller fundamentet är det översta kortet i avfallshögen. Om du vill komma åt det sista kortet måste du flytta två kort ovanför det. Du kommer att få obegränsat med pass genom högen, så dina chanser att missa ett drag är låga.

Om du rensar en tablåkolumn och skapar en tom hög, kan endast en kung placeras i den. Du kan sedan börja flytta korten och placera dem ovanför kungen i fallande ordning genom att växla mellan färgerna.

Vinnande patiens Klondike Turn 3 Spel

Hur man vinner Turn 3 Klondike Solitaire-spelet

Hur man vinner Turn 3 Klondike Solitaire-spelet

Du kan vinna genom att se till att alla kort hamnar i grundstaplarna. Varje stapel i grundhögen kommer att ha kort i stigande ordning och som tillhör samma färg. Ibland kommer du att få slut på drag och inte kunna nå detta mål. I sådana fall kan du helt enkelt starta om spelet eller ångra några drag.

Om du tröttnar på att spela det här spelet kan du prova olika varianter, som den med ett obegränsat antal lagerpass. Vi har redan obegränsat antal pass och många fler funktioner för dig här på Solitariea.com.

Klondike Solitaire Turn 3 Variationer

Alla varianter handlar inte om att lägga till något. Vissa Klondike Solitaire Turn 3-varianter har begränsningar som att man bara får ha två eller tre lagerpass.

Några spännande varianter är Double Klondike Turn 3 och Triple Klondike Turn 3 med 2 respektive 3 kortlekar. Du kommer att tycka att dessa varianter är lite lätta att spela i början, men det kommer att bli svårare att vinna. Eftersom du måste skapa fler sekvenser kommer det att ta mer tid och ansträngning att vinna.

Dyk ner i historien om Klondike Turn Three

Mantror att namnet Klondike baserades på guldrushen i Klondike som ägde rum mellan 1896 och 1899. Reglerna för det spel som vi spelar dök först upp i 1907 års upplaga av Holyle's Games under namnet "Seven Card Klondike".

Det finns flera namn som förknippas med varianterna av detta spel, som Canfield och Demon. Intressant nog tillät den tidigaste versionen att 3 kort drogs från lagret. Senare modifierades den, och Klondike tillät spelare att dra endast 1 kort från lagret.

Ett av de berömda namnen på patiens är tålamod, och Klondike patiens är den version av patiens som spelarna gillar mest. Det är förvånande att spelarna älskar Klondike så mycket, även om det ger dem en riktigt låg chans att vinna.

Definition av speltyp Klondike Turn 3

Vi kan dela in kortspel i två huvudtyper: kortspel för flera spelare och kortspel för en spelare. Kortspel för flera spelare är spel där fler än en spelare kan spela och försöka vinna mot andra. Exempel på kortspel för flera spelare är Rummy och Poker.

Enspelarkortspel, som Solitaire, spelas av bara en spelare. Den unika fördelen med spel som Solitaire är att du inte behöver tävla med någon och kan njuta av spelet i din egen takt.

Viktiga punkter om Klondike Turn Three-kortspel

Turn 3 Klondike Solitaire - Kungar och ess. Flytta dina kungar till tomma kolumner

Turn 3 Klondike Solitaire - Kungar och ess. Flytta dina kungar till tomma kolumner

Nu kan du spela Klondike Solitaire gratis online från bekvämligheten av ditt hem, och detta är ett privilegium för älskare av detta spel. När det gäller Klondike Solitaire Turn 3 är det en rolig variant som passar spelare som är villiga att anstränga sig lite extra för att få en mer tillfredsställande vinst.

Du kan njuta av Klondike Solitaire Turn 3 eller andra Solitaire-varianter här på Solitairea.com och stapla vinsterna på hög. Spela Solitaire idag och ta del av allt det roliga!

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Klondike Solitaire Turn 3 - Vanliga frågor

Här är några vanliga frågor relaterade till Klondike Solitaire Turn 3.

Varför är Klondike Solitaire Turn 3 svårare att spela än Klondike Solitaire Turn 1?

Den främsta anledningen till den ökade svårighetsgraden är det faktum att tre kort dras från lagret åt gången. Så du kommer att ha begränsade alternativ, och spelet blir mer utmanande.

Hur börjar jag spela Klondike Solitaire Turn 3?

Du börjar med att skapa 7 tablåkolumner. Den vänstra tablåkolumnen kommer att ha 1 kort, och varje kolumn kommer att ha ett kort mer än den föregående när vi rör oss mot höger. På så sätt kommer du att ha 28 kort i tablån, och de återstående korten (24) kommer att placeras i lagret.

Vad kan jag göra med en tom kolumn i Klondike Solitaire Turn 3?

Regeln säger tydligt att endast en kung kan placeras i en tom kolumn. När du har placerat kungen kan du börja bygga en sekvens ovanpå kungkortet.

Vilka är de olika varianterna av Klondike Solitaire Turn 3?

Det finns varianter som Double Klondike Turn 3 och Triple Klondike Turn 3 som spelas med 2 respektive 3 kortlekar. Du kan också prova dina egna varianter, som att begränsa antalet pass genom lagret eller sätta en tidsgräns.

Vad är bakgrunden till termen "Klondike" i Klondike Solitaire Turn 3?

Termen Klondike kommer egentligen från guldrushen i Kanada 1896-1899.

Vilka är de andra namnen på Solitaire?

Namnet på detta kortspel ändras beroende på land. I Storbritannien heter det Patience, och i resten av världen kallas det American Patience. Några populära varianter av detta spel är Demon, Original Spider Solitaire och Klondike Solitaire.