APRIL 2024

Hur man spelar Patiens på jobbet utan att bli påkommen!

Hur kan jag spela patiens på jobbet?

Konsten att spela patiens på jobbet

Skriven av: Elizabeth Miller | Senast uppdaterad: 21 August 2023 | Granskad av: Robert Moore

PÅLITLIG EXPERT PÅLITLIG EXPERT
Elisabeths skicklighet i Patiens, som utvecklats genom tre decennier av spel och noggrann studie, har positionerat henne som en innovativ och högt respekterad expert, betrodd av entusiaster och nybörjare. Om Elizabeth Miller

På Solitairea.com förstår vi hur viktigt det är att ta en paus från jobbet för att hålla sinnet skarpt och fokuserat. Att spela Solitare på jobbet kan vara ett utmärkt sätt att få ut det mesta av dina pauser, och vi har utformat den här guiden för att hjälpa dig att njuta av detta populära och roliga spel utan att oroa dig för att bli upptäckt. Så låt oss dyka in!

Det finns dagar då datorarbete kan bli en plåga, och att spela spel, särskilt Internet Solitaire, kan ge dig den där välbehövliga pausen. Även om vissa kanske anser att det är "slöseri med tid" kan patiens hjälpa dig att hålla hjärnan sysselsatt och bibehålla en känsla av produktivitet.

Spela patiens online på jobbet

Att spela patiens online på jobbet har flera fördelar:

 1. Det är ettsnabbt och enkelt spel att spela under korta pauser.
 2. Håller ditt sinne aktivt och förbättrar din problemlösningsförmåga.
 3. Minskar stress och förbättrar humöret.

Det finns dock vissa nackdelar:

 1. Många webbplatser med Solitaire kan vara förinstallerade eller blockerade på arbetsdatorer.
 2. Stor risk att kollegor eller överordnade lägger märke till ditt spelbeteende.
 3. Kan ta mer tid i anspråk än vad som ursprungligen var tänkt.

Solitaire blockerad på jobbet

Om patiens är blockerat på din arbetsdator kanske du tror att din enda möjlighet är att ge upp att spela patiens helt och hållet. Men vi har en lösning. På Solitairea.com erbjuder vi många roliga patiensspel som kan spelas obemärkt på jobbet. För att få tillgång till dessa spel behöver du bara en stabil internetanslutning och en enhet med en modern webbläsare.

Kongressledamöter som spelar patiens på jobbet

Lär dig av exemplet med kongressledamöter som spelar patiens på jobbet och undvik att göra samma misstag. Dessa tips hjälper dig att dölja din speltid:

 1. Håll koll på din omgivning och vilka som befinner sig i närheten.
 2. Begränsadin speltid till korta pauser för att undvika att väcka misstankar.
 3. Stäng avljudet för att undvika att avslöja vad du gör.
 4. Använd webbläsartillägg eller inkognitoläge för att kringgå blockerade webbplatser.

Tips för att spela patiens obemärkt

På Solitairea.com har vi ett brett utbud av patiensspel som är perfekta att spela på jobbet under rasterna. Vårt bibliotek innehåller:

 • Klassiskt patiensspel
 • Spindel patiens
 • FreeCell patiens spel
 • Pyramid patiens spel
 • Tri-Peaks patiens spel

Dessa spel är diskreta och kan spelas i ett format med förminskat fönster utan att någon märker det. Vår webbplats är utformad för att passa in sömlöst i din arbetsmiljö och använda så lite företagsresurser som möjligt.

Chefen spelar patiens

Om du märker att din chef spelar patiens på jobbet ska du undvika att dra uppmärksamhet till hans eller hennes aktiviteter. Respektera deras integritet och ge dem utrymme att njuta av sin välbehövliga paus.

Om du hamnar i en situation där din chef märker att du spelar patiens, var ärlig och förklara att du tar en kort paus för att fokusera din energi.

Stealth Solitaire-spel

Här är några tips på hur du kan spela patiens på jobbet utan att någon upptäcker det:

 1. Håll datorskärmen i en vinkel där bara du kan se den.
 2. Använd kortkommandonför att snabbt kunna växla mellan patiens och arbetsrelaterade uppgifter.
 3. Ställ in en timer för dina paus er så att du inte spelar för länge.
 4. Var diskret i dina rörelser och behåll ett seriöst ansiktsuttryck för att ge intryck av att vara fokuserad på arbetet.

På Solitairea.com tror vi att patiens kan vara ett produktivt och trevligt sätt att tillbringa din rast på jobbet samtidigt som du håller hjärnan skärpt. Så gå vidare och njut av ett spel eller två patiens under din lediga tid, men kom ihåg att vara ansvarsfull och upprätthålla en sund balans mellan arbete och fritid.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Konsten att spela patiens på jobbet Vanliga frågor

Kan jag njuta av att spela patiens utan att distrahera mig för mycket från jobbet?

Ja, det kan du! På Solitairea.com tror vi att patiensspel kan vara ett produktivt och roligt sätt att tillbringa rasterna på jobbet. För att se till att du inte går för långt ska du komma ihåg att begränsa speltiden till korta pauser och använda en timer för att hålla koll på din speltid.

Hur kan jag få tillgång till patiensspel på jobbet om de är blockerade på min dator?

Om patienswebbplatser är blockerade på din arbetsdator kan du försöka använda webbläsartillägg eller inkognitoläge för att kringgå dessa begränsningar. På Solitairea.com erbjuder vi en mängd olika patiensspel som kan spelas diskret i ett format med förminskat fönster och som är kompatibla med moderna webbläsare.

Vad har du för tips för att spela patiens på jobbet utan att någon upptäcker det?

För att spela patiens på jobbet obemärkt kan du: - Ha datorskärmen i en vinkel där bara du kan se den. - Använda datorns kortkommandon för att snabbt växla mellan patiens och arbetsuppgifter. - Ställ in en timer för dina pauser för att se till att du inte spelar för länge. - Håll ett allvarligt ansiktsuttryck för att ge intryck av att vara fokuserad på arbetet.

Vad ska jag göra om jag ser att min chef spelar patiens på jobbet?

Om du ser din chef spela patiens är det viktigt att respektera deras privatliv och inte dra uppmärksamhet till deras aktiviteter. Ge dem utrymme att njuta av sin paus, precis som du skulle vilja för dig själv.

Kan patiens på jobbet bidra till att förbättra min koncentrationsförmåga och problemlösningsförmåga?

Absolut! Att spela patiens kan hjälpa dig att hålla hjärnan aktiv, förbättra din problemlösningsförmåga och minska stress. Ett snabbt parti patiens kan få dig att tänka på annat än jobbet en liten stund, så att du kan återgå till dina uppgifter med ett uppfriskat och skärpt fokus.

Vilka typer av patiensspel finns tillgängliga på Solitairea.com för att spelas på jobbet?

Vårt bibliotek på Solitairea.com innehåller en mängd olika patiensspel, t.ex: - Classic Solitaire - Spider Solitaire - FreeCell Solitaire - Free Pyramid Solitaire - Tri-Peaks Solitaire Alla våra spel är utformade för diskret spel på jobbet och kan spelas i ett format med förminskat fönster utan att någon märker det.- Klassisk patiens - Spindel patiens - FreeCell patiens - Pyramid patiens- Tri-Peaks Solitaire Alla våra spel är utformade för diskret spel på jobbet och kan spelas i ett format med förminskat fönster utan att någon märker det.