APRIL 2024

Om Patiensonline.com - Patienslandet

Experterna bakom de omfattande artiklarna om patiens och mahjong

Bakom kulisserna på Patiensonline.com - Möt experterna och vår vision

Skriven av: Solitairea.com | Senast uppdaterad: 18 Juni 2023 | Granskad av: Elizabeth Miller

Välkommen till Patiensonline.com! Vårt uppdrag är att tillhandahålla en rolig, engagerande och pålitlig plattform för patiens- och mahjongentusiasteröver hela världen. Som en destination för älskare av klassiska spel är vi dedikerade till att upprätthålla högkvalitativa spelupplevelser, främja en stödjande gemenskap och ständigt utöka våra erbjudanden för att möta dina behov.

Solitairea grundades av Elizabeth Miller och Robert Moore, två passionerade experter på patiens och mahjong online. De inspirerades av sin kärlek till klassiska spel och en önskan att dela med sig av sin kunskap och expertis. Som ett resultat har vi skapat en plattform där spelare kan lära sig, förbättra sig och få kontakt med likasinnade entusiaster.

Vårt engagemang för kvalitet är orubbligt. Vårt team, som leds av branschexperterna Elizabeth Miller och Robert Moore, sammanställer och granskar noggrant allt innehåll, alla spelfunktioner och handledningar för att säkerställa att våra användare får en upplevelse av högsta kvalitet. Deras omfattande kunskap och hängivenhet till excellens ger en solid grund för vår plattform.

Vi är stolta över vårt exceptionella användarstöd. Vårt team är alltid tillgängligt för att ta hand om problem, svara på frågor eller hjälpa till med tekniska problem. Du är välkommen att kontakta oss via sidan Kontakta oss, där du hittar ett kontaktformulär för att kontakta vårt supportteam.

Patiensonline.com tror vi på att främja en stark och stödjande spelgemenskap. Vår plattform är dedikerad till att skapa en inkluderande miljö där spelare kan växa, lära sig och ha kul tillsammans. Vi deltar aktivt i diskussioner, delar med oss av tips och strategier och anordnar specialevenemang för att engagera våra användare.

Tack för att du valde Patiensonline.com! Vi är glada att ha dig med i vårt community och dela vår kärlek till klassiska spel.

Elizabeth Miller - Chefredaktör

Elizabeth Miller - Chefredaktör

Elizabeth Miller - Chefredaktör

Elizabeth Miller är en sann mästare på patiens och har ägnat mer än tre decennier åt att spela, studera och fullända sina färdigheter i detta klassiska spel. Genom sitt orubbliga engagemang och rigorösa studier har hon blivit en innovativ och högt respekterad expert inom området. Hennes omfattande kunskaper och unika insikter har gjort att både entusiaster och nybörjare litar på henne, vilket har gjort henne till en eftertraktad auktoritet inom patiens.

Elizabeth har spelat en avgörande roll för att skapa en blomstrande gemenskap av Solitaire-älskare. Hennes passion för att dela med sig av sin expertis och förmåga att engagera och inspirera andra har cementerat hennes rykte som en ledande person i Solitaire-landet.

Elizabeth Miller

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore - Chief Content Officer

Robert Moore är en respekterad expert på patiens och mahjong, med imponerande 30 års erfarenhet. Hans djupa förståelse för reglerna och expertis inom avancerade strategier har gjort honom till en pålitlig person inom spelvärlden.

Roberts engagemang för att utforska dessa klassiska spels finesser har förfinat hans kunskaper och bidragit till att utveckla nya strategier. Hans passion för att dela med sig av sin kunskap hjälper spelare på alla nivåer att utvecklas och briljera.

Robert Moore

Kontakta Patiensonline.com

Kontakta oss

Kontakta oss

Här är vår exakta adress, men boka gärna en tid i förväg så att vi kan vara säkra på att vara på plats.

  • {INSTÄLLNINGAR_FÖRETAGETS_NAMN}
  • {INSTÄLLNINGAR_ADRESS}
  • {INSTÄLLNINGSADRESS_ZIP},{INSTÄLLNINGSADRESS_STAD}
  • {INSTÄLLNINGSADRESS_TELEFON}
  • {INSTÄLLNINGSADRESS_LAND}
  • {INSTÄLLNINGS_E-POST}

Kontakta oss

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor om Patiensonline.com

Vilka är experterna bakom Patiensonline.com?

Experterna bakom Patiensonline.com är Elizabeth Miller och Robert Moore. Elizabeth, med tre decenniers erfarenhet och noggranna studier, är en högt respekterad patiens-expert, känd för sitt innovativa tillvägagångssätt och betrodd av spelare på alla nivåer. Robert, som också har 30 års erfarenhet, är en skicklig expert på både patiens och mahjong, erkänd för sin djupa förståelse av regler och avancerade strategier, och har vunnit förtroende hos spelgemenskapen.

Hur kontaktar jag Patiensonline.com?

Om du behöver hjälp eller har frågor har Patiensonline.com en kontaktsida där du snabbt kan kontakta oss. Ange ett tydligt och kortfattat ämne för din fråga, så vidarebefordrar vi ditt meddelande till den person som är bäst lämpad att hjälpa dig så snart som möjligt.

Hur ofta lägger ni till nya artiklar och spel?

Patiensonline.com uppdateras med nya artiklar minst en gång i månaden. Du kommer ofta att hitta nya spel och material som publiceras tidigare, till och med dag-till-dag.
Vi arbetar ständigt med ny Solitaire-kunskap och är glada över att kunna dela med oss av våra unika artiklar.

Hur kan jag ge feedback eller rapportera problem med Patiensonline.com?

Om du vill ge feedback eller rapportera problem med Patiensonline.com kan du besöka vår sida Kontakta oss och fylla i kontaktformuläret. Vi värdesätter din input och är fast beslutna att se till att alla användare får en smidig och trevlig upplevelse.

Vilka typer av patiens- och mahjongspel finns tillgängliga på Patiensonline.com?

Vår plattform uppdateras ständigt för att ge dig den bästa möjliga spelupplevelsen. På Solitairea erbjuder vi olika populära patiensvarianter, inklusive Klondike, Online Spider Solitaire och Pyramid, som passar spelare på alla nivåer. Dessutom erbjuder vi olika Mahjong-spel, så att du kan utforska och njuta av den rika traditionen med dessa klassiska spel.