MAJ 2024

Spela Klondike Patiens 1 och njut av en skön, avkopplande paus

Klondike Solitaire Turn 1 är ett underhållande spel av ett helt nytt slag.

Hur man spelar Klondike Solitaire Turn 1

Skriven av: Elizabeth Miller | Senast uppdaterad: 18 Juni 2023 | Granskad av: Robert Moore

PÅLITLIG EXPERT PÅLITLIG EXPERT
Elisabeths skicklighet i Patiens, som utvecklats genom tre decennier av spel och noggrann studie, har positionerat henne som en innovativ och högt respekterad expert, betrodd av entusiaster och nybörjare. Om Elizabeth Miller

Klondike Solitaire-spelet har flera variationer, så att du aldrig blir uttråkad eller får slut på alternativ. En av de mest välkända varianterna är Klondike Solitaire Turn 1 eller Klondike Solitaire Draw 1. Det är en variant där ett kort dras från spelplanen när du klickar på det.

I den här varianten kommer du att dra ett kort i taget och försöka se hur det kan passa in i det vackra pusslet i det här spelet. Låt oss utforska Klondike Solitaire i Turn 1-varianten i den här artikeln.

Klondike Solitaire Turn 1 Regler

Hur man spelar och målet med att spela Klondike Solitaire Turn 1

Hur man spelar och målet med att spela Klondike Solitaire Turn 1

Låt oss förstå de grundläggande reglerna du bör känna till innan vi går vidare till mer avancerade saker.

  1. Detta spel har en kort lek som kommer att ordnas i en tablå med sju högar. Ett lager, en avfallshög och en grund finns också där.
  2. Kortet du drar från förrådet kan placeras på det översta kortet i en tablåkolumn om det är det näst lägsta kortet och tillhör den motsatta färgen.
  3. Korten kan placeras på grunden om de följer den stigande ordningen från ess och slutar med kung och tillhör samma färg.
  4. Ditt mål är att flytta alla kort till de fyra fundamenten, och du kommer att vinna.

Installera Klondike Solitaire Turn One-spel

Klondike Solitaire Turn 1 Uppsättning

Klondike Solitaire Turn 1 Uppsättning

Så här kan du lägga upp detta spel.

  1. Från vänster börjar du ställa in tablån med 7 högar; varje hög kommer att ha antalet kort som är lika med dess nummer. Så den första högen kommer att ha ett enda kort, den andra kommer att ha 2, och så vidare.
  2. Det översta kortet i varje hög hålls med bildsidan uppåt, och de andra korten hålls med bildsidan nedåt.
  3. De återstående 24 k orten behålls i högen.

Navigera Solitaire vänd på kort med en och samma färg

Detta är ett enkelt spel där du kommer att dra kort från lagerhögen ett i taget. Du kommer att se ett kort och försöka avgöra om det kan flyttas till tablån eller fundamentet. Om det inte kan flyttas går du vidare till nästa kort.

Ett ess-kort som vänds från lagret kan flyttas direkt till fundamentet. Allt du behöver göra är att komma ihåg ditt mål att flytta alla kort till grunden, och du kommer så småningom att nå dit med tillräckligt med övning.

Endast det översta kortet - Att bemästra patiensspel

Klondike Solitaire Turn 1 Progression - Hur man bemästrar spelet

Klondike Solitaire Turn 1 Progression - Hur man bemästrar spelet

När du spelar patiens måste du komma ihåg den enklaste strategin, som fungerar som en charm. Denna strategi handlar om att fokusera på de översta korten och flytta dem innan du gör något annat.

Om du har bråttom att använda förrådet eller flytta korten till grunden kan du förlora chansen att vinna spelet. Så fokusera på korten i tablån och försök att använda dem på rätt sätt.

Endast en kung kan placeras i en tom hög, så du bör flytta kungen till den tomma högen när du får chansen. På så sätt kan du börja bygga en sekvens med alternativa färger på tablåhögen.

En annan användbar strategi är att titta på de översta korten och försöka komma på vilka kort du behöver för att komma vidare. Om du kommer ihåg de kort du behöver kommer du inte att missa dem när de dras från lagret.

Spela patiens och navigera i utmaningar

Klondike Solitaire Turn 1 Kungar och ess

Klondike Solitaire Turn 1 Kungar och ess

Solitaire är inte ett lätt spel, särskilt inte om du är nybörjare. Det kan låta enkelt att ordna korten från ess till kung på fyra grundhögar, men du måste använda rätt strategi och inställning för att lyckas.

Vi kan bara lära dig strategin, och du måste utveckla rätt tankesätt på egen hand. Rätt inställning till patiens handlar om att behandla varje spel som en lärorik upplevelse utan att oroa sig för att förlora eller vinna. Kom bara ihåg att du kan bemästra alla spel om du fortsätter att spela.

Viktiga punkter om Klondike One Turn Solitaire

Nedan följer några viktiga punkter som du bör komma ihåg om detta spel.

  • Klondike One Turn Solitaire handlar huvudsakligen om att hantera k orten på tableau-kolumnerna. Om du kan hantera korten på tablåkolumnerna och hantera alla nya kort från lagret väl, kommer du att börja vinna snabbt.
  • Du måste hålla ett öga på det sista kortet i varje tablå och använda de strategier vi nämnde ovan för att få de bästa resultaten.
  • Det här spelet handlar om strategi, men det handlar också om tur. Ibland kan du enkelt hitta de kort du behöver eftersom turen är på din sida.

Att erövra de fyra fundamenten i Klondike

Hur man vinner Klondike Solitaire Turn 1-spelet

Hur man vinner Klondike Solitaire Turn 1-spelet

Anledningen till att detta spel kallas tålamod kan vara att du måste ha tålamod när du spelar det. Ibland kommer du att fastna och känna att det inte finns något sätt att gå vidare. Det är då du måste behålla tålamodet och långsamt gå igenom korten i stocken för att se om du kan ha missat något.

Inget slår känslan av att lägga den sista kungen på grundstapeln och vinna spelet. Det kan ta timmar att göra det, men det är värt det.

No More Moves - Tableau-kolumner

Du kan hamna i ett läge där det inte finns några fler drag, och det är då du kan välja att starta om spelet. Om du inte vill starta om spelet kan du ångra några drag och prova något annat. Du kan ångra så många drag du vill för att se var misstaget låg.

Kom ihåg dessa tips och strategier när du påbörjar din resa mot att bli en mästare i Klondike Solitaire. Men framför allt, njut av processen.

Landet med Turn One Klondike Solitaire

Vi här på Solitairea.com inbjuder dig att gå med oss och njuta av Turn One Klondike Solitaire till fullo. Våra guider, recensioner och artiklar hjälper dig att bemästra denna och alla andra varianter av patiens som du är intresserad av. Få dina dagliga utmaningar idag och spela alla dina favoritspel med oss.

Det spelar ingen roll om du är ny på patiens eller har spelat i flera år; vi kan hjälpa dig att bli den bästa patiensspelaren du kan bli. Så låt oss blanda kortleken och spela patiens!

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor om Klondike Turn 1 Solitaire

Här är några av de vanligaste frågorna om Klondike Turn 1 Solitaire-spel:

Vad är den största skillnaden mellan Klondike Solitaire Turn 1 och andra typer av patiens?

Den största skillnaden är att du bara kan dra ett kort åt gången i den här versionen av Solitaire. Det finns andra versioner där du kan dra flera kort eller som har flera kortlekar.

Vad används tablån till i Klondike Solitaire Turn 1?

På tablån kommer du att spela större delen av spelet och försöka avslöja så många kort som möjligt. När du är redo börjar du flytta kort från tablån och lagret till grunden och vinner spelet.

Varför ska jag fokusera på att spela med kort i tablån i stället för med aktier i Klondike Solitaire Turn 1?

Tavlan ger dig möjlighet att flytta kort och avslöja korten under det översta kortet. Dessutom kan du vara redo när rätt kort dras från stocken om du hanterar tablån väl.

Vad kan jag göra när jag inte ser några möjliga drag i Klondike Solitaire 1?

Du kan använda ångra-knappen eller spela ett nytt spel. Det bästa är att lära sig av sina misstag och undvika att upprepa dem så att man inte fastnar.

Varför är det rekommenderat att flytta kungen till en tom bricka i Klondike Solitaire Turn 1?

Endast kungen kan placeras på en tom tablåkolumn, så du bör flytta kungen till den för att öppna upp alla nedvända kort under den.

Vad gör Klondike Solitaire Turn 1 till mer än bara ett spel?

Det är mer än ett spel eftersom det kommer att förbättra din mentala förmåga och öka ditt tålamod. Du kan tänka på det som en övning för din hjärna som också hjälper dig att övervinna många hinder i ditt personliga liv. Njut av spelet och försök att lära dig så mycket du kan.